Kokonaisratkaisuja suunnittelusta 3D-piirrustuksiin, valmistukseen ja asennukseen

Studiokaluste on valmistanut kalusteita julkisiin tiloihin jo vuodesta 1985. Valmistamiamme tasoja, pöytiä, aulakalusteita, säilytysjärjestelmiä ja av-kalusteita on yritysten toimitiloissa, myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja julkisissa tiloissa kautta maan.

Teemme myös erikoiskalusteita vaativiin kohteisiin kuten radio- ja tv-yhtiöille sekä muille av- ja studiokalusteiden käyttäjille. Meillä on myös useita kansainvälisiä asiakkaita.

Valmistamme kalusteita myös kotitalouksille. Meiltä saa mittatilaustyönä kodin kiintokalusteet kaikkiin tilaratkaisuihin – niin keittiökalusteet, kylpyhuonekalusteet kuin säilytyskalusteet. Räätälöimme kalusteisiin myös korkeussäätö- ja muut mekanismit tilausten mukaan.

Tuotamme asiakkaalle 3D-piirustukset joko asiakkaan työpiirustusten tai sisustusarkkitehtien suunnittelutyön pohjalta. Huomioimme suunnittelussa niin tyylikkään lopputuloksen kuin ergonomian.

Mallinnamme myös tilojen pohjaratkaisut CAD- ja 3D-ohjelmilla, joten asiakkaalla on käytettävissään korkeatasoiset piirustukset kaikista tiloihin tulevista kalusteista ja ratkaisuista.

Teemme kaikki kalusteet mittojen mukaan, kustannustehokkaasti. Valitsemme kuhunkin tuotteeseen sopivimmat raaka-aineet ja komponentit yhteistyökumppaneiltamme. Valmistamme kaikki puu- ja levyosat monipuolisilla ja moderneilla CNC-työstökeskuksilla ja vankalla puusepän taidoilla – aina sovitussa aikataulussa. Materiaaleina käytämme MDF-levyä, vaneria, komposiittilevyä tai massiivipuuta. Kalusteisiin voi valita minkä tahansa värin tai viilutuksen laajasta valikoimastamme.

Asennamme kalusteet ja teemme tarvittaessa muut projektiin liittyvät rakennustyöt oman rakennusmestarimme valvonnassa. Toimitamme kalusteita myös osana suurempia kalustusprojekteja, esimerkiksi rakennusliikkeen alihankkijana.

Studiokaluste Oy:n liiketoiminta on 01.04.2022 alkaen siirtynyt Espoon Kaluste ja Rakennus Oy:lle. Studiokaluste jatkaa Espoon Kaluste ja Rakennus Oy:n aputoiminimenä ja tuotanto sekä toiminta jatkuu muilta osin ennallaan.