toimisto_coll

Valmistamme laajan valikoiman toimistokalusteita – tasoja, pöytiä, säilytyskalusteita sekä neuvotteluhuoneiden kalustuksia. Tarjoamme myös erilaisia tuoleja ja muita toimistokalusteita alihankkijamme runsaasta valikoimasta.

Toimistokalusteet suunnittelemme ja toteutamme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaa. Huomioimme tilojen parhaan hyötykäytön mukaisen mitoituksen ja ergonomiset vaatimukset. Valaistus, akustointi sekä muiden laitteiden vaatimat erikoisratkaisut suunnittelemme ja toteutamme yhdessä laitetoimittajien ja valmistajien kanssa.

Teemme kaikki toimistokalusteet mittatilaustyönä. Suunnitelmat tehdään 3D-kuvina, joista asiakkaan on helppo hahmottaa kokonaisuus ja tehdä mahdolliset muutokset ennen valmistusta.

Taso- ja säilytyskalusteet valmistetaan yleensä MDF-levystä, vanerista tai massiivipuusta. Oma maalaamomme hoitaa värityksen sisustustoiveesi mukaan. Myös viiluvaihtoehtoja on tarjolla laaja valikoima. Toimistopöydät ja vastaanottotiskit varustetaan usein sähköjaloilla, johtokouruilla sekä ergonomisilla näyttöpäätejaloilla.

Akustointielementit toteutamme aina tilojen vaatimusten mukaan. Teemme akustointimittauksia parhaan ratkaisun löytämiseksi.

Teemme kalusteita myös kouluihin, kirjastoihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Jos mielessäsi on jokin uudenlainen toimisto- tai kiintokaluste, kerro ideastasi meille ja toteutamme sen yhdessä!