Radio Nova

Valmistimme Radio Novalle uuden On Air lähetyspöydän sekä muita työpöytiä yrityksen toimitiloihin.

Radio Novan henkilökunta on ollut erittäin tyytyväinen yrityksen valmistamiin tuotteisiin. Novalla korostetaan Studiokalusteen ammattitaitoa, sillä Radio Novan näyttävä punainen lähetyspöytä syntyi puhtaasti käsin piirretyn luonnoksen ja keskustelujen pohjalta. Studiokaluste hoiti sen jälkeen suunnittelutyön ja kaikki tarvittavat laskennat. Studiokaluste kykeni myös toimittamaan tuotteen nopeutetussa aikataulussa. Pöydät ovat olleet kestäviä ja toimivia.

Feeniks kirjasto

 

Valmistimme Turun yliopistolle uudistetun kirjaston kalusteet.

Turun yliopiston Feeniks-kirjastoon Studiokaluste valmisti uudet kirjastokalusteet. Perinteisten kirjastohyllyjen lisäksi toimitimme kirjastoon pienkalusteita ja näyttävät lasivitriinit. Kohde oli museoviraston suojelema ja vaatimukset kohteen kalustuksesta olivat tarkoin määritellyt.

MTV

Valmistimme MTV:lle uusia ohjaamo- ja tarkkaamopöytiä.

MTV on tehnyt yhteistyötä Studiokalusteen kanssa jo lähes 30 vuoden ajan. Siellä tuotteitamme pidetään erittäin korkealaatuisina ja palveluprosessiamme erinomaisena. Usein riittää, että asiakas suunnittelee laitteet sekä ulkoisen layoutin ja sisäisen rakenteen suunnittelu hoituu Studiokalusteen toimesta. MTV:llä on tärkeää myös ergonomiasta huolehtiminen, joten Studiokaluste on tarvittaessa toimittanut MTV:lle 3D-mallinnokset työpöydistä, jotka on voitu toimittaa eteenpäin työergonomiaa tarkasteleville tahoille.

AH-Hifisystems

Valmistimme AH-Hifisystemsille esittelyständin hifituotteiden esillepanoon.

AH-Hifisystems halusi edustavan myymäläständin, jonka rakennepiirrustukset oli saatu laitevalmistajalta. Piirrustusten pohjalta Studiokaluste valmisti sarjan näyttäviä ja toimivia esittelytelineitä myymälöiden käyttöön. AH-Hifisystems on ollut tyytyväinen saamaansa palveluun ja pitänyt tuotetta toimivana.

Valve Media Oy

Valmistimme Valve Media Oy:lle sähkösäätöisiä toimistopöytiä.

Valve Media Oy on yritys, joka vastaa MTV:n markkinoinnin promotuotannosta sekä kanava- ja uutisgrafiikan kehittämisestä. Yritys tarvitsi toimitiloihinsa uudet sähkösäätöiset toimistopöydät. Pöydät on toteutettu asiakkaan toiveiden mukaan mittatilaustyönä. Valveen valkoisissa pöydissä on Fenixin NTM supermatta nanopinta. Valve Media Oy on ollut tyytyväinen uusiin toimistopöytiinsä.

Musiikkitalo

Valmistimme Musiikkitalolle ääni- ja kuvatarkkaamopöytiä.

Kaikille avoin konserttikeskus ja kohtauspaikka, Musiikkitalo, lähettää vuosittain yhteensä yli 200 televisio- ja radiotaltiointia sekä livekonserttia. Tarkkaamopöytään voidaan liittää useampiakin säätöominaisuuksia, kuten korkeuden ja kaltevuuden säätö sekä erillinen näytön korkeuden säätö, jotka kaikki löytyvät myös Musiikkitalon äänitarkkaamopöydästä.  Musiikkitalolta kommentoitiin, että Studiokalusteen valmistamat tarkkaamopöydät ovat olleet kestäviä ja toimivia.

Viikinmäen korttelitalo

Valmistimme Viikinmäen korttelitaloon ikkunanpuitteet ja näyttämökokonaisuuden.

Tammikuussa 2015 toiminnan aloittaneeseen Viikinmäen korttelitaloon arkkitehtitoimisto AFKS-Arkkitehdit Frondelius Keppo Salmenperä Oy suunnitteli tammesta massiiviset ikkunanpuitteet ja näyttämön ympäryksen AV-vaunuineen. Rakennusprojektin osatoimittajana Studiokaluste toteutti arkkitehdin suunnitelman ja lopputuloksena oli näyttävä kokonaisuus, joka näkyy päivittäin korttelitalon päiväkodin ja koulun väelle.

Ohessa muutamia muita asiakkaitamme:
Are Oy
Biorex
Finavia
Finnair
Hartwall Areena
Helsingin yliopisto
Helsingin kaupunki
IBM Suomi
Kiasma
Konecranes Oyj
Musiikkitalo
Nelonen
Neste
Paattimaakarit Oy
Pylon Oy
R4 Korjausurakointi Oy
Rakennus A J Ahola Oy
Sanomatalo
Sony Suomi
Suomen eduskunta
Suomen evankelis-luterilainen kirkko
Suomen puolustusvoimat
Suomi Filmi
Turun yliopisto
TV Tools Oy
Yleisradio

Lisää referenssejä pyydettäessä.