Haluatko mattapintaisen tuotteen, jossa eivät näy sormenjäljet? Olisiko mukavampaa, jos työpöytäsi pinta ei heijastaisi ikävästi valoa? Kaipaatko tuotetta, joka kestää hyvin naarmuja ja jonka pintanaarmut voidaan korjata lämmön avulla?


Monipuolinen nanopinta soveltuu moneen

FENIX NMT™ on innovatiivinen nanoteknologiaan perustuva, älykäs kalustepinnoite, jota käytetään laminaatin tavoin. Arpan valmistama FENIX NTM on erittäin kestävä ja syvän mattamainen. Tuotteen lukuisien ominaisuuksien vuoksi tuote sopii seuraavanlaisiin käyttökohteisiin:

  • Aulakalusteet
  • Toimistot
  • Keittiöt
  • Ravintolat
  • Terveydenhuolto
  • Kylpyhuoneet
  • Huonekalut

Nanopinnan ominaisuuksia

FENIX NMT:n nanopinnassa näkyvät tyylikkyys ja ergonomisuus yhdistettynä mattamaiseen pintaan. Muita supermatan nanopinnan ominaisuuksia:

Sormenjäljet katoavat nanopinnasta lähes näkymättömiin.
Pinta on heijastelematon, joten se ei rasita silmiä.
Nanopinta ei naarmuunnu helposti ja pienet naarmut ovat korjattavissa.
Pinnan hyvä kulutuksenkesto tekee tuotteesta pitkäikäisen.
Nanopinta on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana.

Pinnan puhdistus

Nanopintaa voi puhdistaa tavanomaisin puhdistusainein. Vaikea lika irtoaa helpoiten valkoisella melamiinisienellä eli ns. ihmesienellä hankaamalla. Puhdistukseen voi käyttää kuivaa ihmesientä. Naarmuuntunut nanopinta korjataan hankaamalla naarmuutunutta aluetta ihmesienellä, joka poistaa pintaan jääneet metallit.

Ammattilaisille suosittelemme joko Kiilto Superquick Sprut tai Ecolab Magic Maxx puhdistusliuoksia ja pyyhintää mikrokuituliinalla. Kiilto Superquick Sprut on saatava yksityisakkaille rautakaupoista.


Lisätietoja

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää supermatasta nanopinnoitteesta ja voimme myös toimittaa tarvittessa tuotenäytteitä. FENIX:n ominaisuuksiin voi tutustua parhaiten FENIX NMT:n englannikielisillä kotisivuilla.